A Paprika Hotel a hegyeshalmi magyar - osztrák - szlovák hármas határon, az M1-es autópálya mellett egész évben működő, háromcsillagos szálloda. A 172-es lehajtón keresztül szállodánk könnyen megközelíthető, így praktikus és kényelmes szálláslehetőséget biztosít az átutazók számára.
Ha azonban kicsit időznének még, szívesen ajánljuk vendégeinknek a látogatást a szomszédos fővárosokba: Bécsbe vagy Pozsonyba, de könnyen megközelíthetők a környéken található, népszerű bevásárló központok is: a Shopping City Süd vagy a parndorfi Outlet Center. Mindemellett számos programlehetőséget kínálnak akár művészet, sport vagy zenés szórakozás területén is a közeli magyarországi városok, Győr vagy Mosonmagyaróvár. Nem feledkezhetünk el a Fertő tó és a Szigetköz gyönyörű természeti környezetéről és programjairól sem.
 
Útközben, ha megpihenne, a Paprika Hotelben a legjobb helyen jár. 24 órás recepciószolgálatunk egész nap fogadja a szobafoglalásokat. Érkezéskor, 14 órától gyors bejelentkezéssel igyekszünk kiszolgálni a vendégek igényeit. Kijelentkezés délelőtt 12 óráig. 65 légkondicionált szobával rendelkezünk. Kényelmes tágas szobáink LCD televízióval, modern fürdőszobával felszereltek.
 
A büféreggelit a szomszéd épületben található Paprika Csárdában fogyaszthatják el a vendégek reggel 7 és 10 óra között.
Wifi hálózatunk minden kedves vendégünknek ingyenesen áll rendelkezésre a szobákban és a közösségi terekben, valamint ingyenes parkolást és sok egyéb szolgáltatást kínálunk.
 
És miért érdemes még nálunk megpihenni?
Éttermünk, a Paprika Csárda az év minden napján szeretettel várja a magyar konyha kedvelőit, az átutazókat és megpihenni vágyókat.
A Paprika Csárda 1994-ben fogadta első vendégeit. A tulajdonos egy magyaros éttermet álmodott meg, amely a régi magyar csárdák hangulatát idézi. Az étlap gerincét a hagyományos magyar ételek adják, ugyanakkor a mai korhoz is igazodik a kínálat az aktuális havi ajánlattal és az idényjellegű választékkal. A csárda reggel 7 órától reggeli étlappal, szállóvendégeinknek büféreggelivel, délelőtt 11 órától este 24 óráig teljes ételkínálattal várja a vendégek.
Díjaink
BID
Megyei Prima Díj 2011
Védnöki Tábla
Magyar Turizmus Minőség Díj
European Hospitality Quelity
tripadvisor 2015
HolidayCheck